Zoeken in deze blog

zaterdag 13 februari 2010

Sexy bomen.

Ik kreeg klachten betreffende de stukken die ik op mijn blog schrijf. Het zou allemaal wat te ingewikkeld zijn, moeilijke zinnen die niet te begrijpen zijn, ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Zinnen in elfde eeuws Nederlands zijn ook niet makkelijk natuurlijk en misschien wat saai. Met dit blog wil ik proberen om alles even wat luchtiger maken.

Er zijn mensen in deze wereld die zoeken hun heil in bomen, er zijn er die praten tegen bomen en knuffelen er ook mee, volgens mij hadden we er ook een paar in het Koninklijk huis zitten die hun frustraties niet bij hun kerel kwijt konden en dat bij bomen wel kwijt konden. Bomen zijn eigenlijk ook wel mooi en interessant, als je er bij nadenkt dat bomen ouder kunnen worden als mensen en ons dingen zouden kunnen vertellen over wat ze in hun lange leven hebben meegemaakt, dan moeten we eigenlijk wat meer respect hebben voor bomen.

In Amerika hebben ze dat niet, hier maken ze er helemaal een potje van en maken ze zelfs ruzie over bomen. De boom waar het om gaat staat in een tuin in Tempe in de staat Florida, de eigenaar van de boom heeft deze omgetoverd in een enorme fallus. De bewerker van de dode boom heeft officieel een waarschuwing gekregen en moet de fallusboom weghalen.


Nee dan in Singapore het land waar veel sex schandalen vandaan komen, hier heeft een condoom fabrikant een voormalig Miss Singapore gevraagd om reclame clips te gaan maken.
De overijverige Miss Singapore dacht dit ook wel op eigen houtje te kunnen en had zonder medeweten van de condoom fabrikant een clip op you tube gemaakt. De clip is bedoeld als voorlichting voor het juiste gebruik van een condoom. Deze Miss lukt dit niet helemaal want alles wat er fout kan gaan gaat hier fout. Ik denk dat je snel zwanger bent als je de lessen van deze Miss Singapore ter harte neemt.

Het poseren in Amerika met "bikini babes" voor tijdschriften lukt ook niet helemaal. Een aantal foto's welke gemaakt waren voor Sports Illustrated kwamen ook niet door de redactie vergadering. Sports Illustrated had een sessie gemaakt met een bikini babe bij een gevechtsvliegtuig uit de tweede wereldoorlog. Het probleem was alleen dat er een aantal hakenkruisen te zien zijn op de foto. Dit ging de eindredacteur van het blad te ver een heeft de foto's uit het blad gehaald.


Een vrouw in het Engelse Manchester heeft de naam stilletohakken ook wat te letterlijk genomen. Toen zij en haar vriend na een avondje stappen in de taxi naar huis reden en ruzie kregen ramde de Engelse haar naaldhak in het achterhoofd van haar vriend. In een gespecialiseerd ziekenhuis in Leeds kon de man geopereerd worden aan zijn verwondingen.

Voor de vrouwen zou ik willen zeggen 'kijk uit met bomen' voor de mannen; 'pas op voor sexy vrouwen met naaldhakken'.
En de vrouwen die het zinnetje "alle vogels hebben een nestje gemaakt behalve jij en ik"...
niet begrijpen wil ik nog wel eens een boompje opzetten.

Respect voor de bomen en tot schrijfs.































Geen opmerkingen:

Een reactie posten